Масло за 4-тактни мотори

Повеќе перформанси, целосна заштита. Одличните својства на BARDAHL POLAR PLUS овозможуваат помалку абење а во исто време зачувување на функционалноста на моторот и трансмисијата. Гарантира јасно повисоки перформанси во споредба со конвенционалните мазива.

Повеќе »

Масло за 2-тактни мотори

Екслузивната формула за анти-триење на BARDAHL POLAR PLUS создава молекуларно мазивен слој кој хемиски се прицврстува за металот, создава бариера на перманентна заштита, смалувајќи го драстично триењето на сите делови во моторот. Максимална заштита од анти-блокирање, максимална заштита на осовината на моторот, зголемена моќност и подобра ефикасност на моторот.

Повеќе »

Масло за пренос и деференцијал

Одлични карактеристики против абење и против пена, овозможувајќи оптимално подмачкување и заштита на механичките компоненти и под најтешките услови на употреба, зголемување на ефикасноста на трансмисијата и овозможување на меки и презицни врски.

Повеќе »

Масло за виљушка

Масло за виљушка е течност направена со цел да се подобрат перформансите во движењето вилушките и амортиезрите, за hyper-sport програм, sport-tourer и On/Off road.

Повеќе »

Специјални Течности

Bardahl течност за сопирачките е погодна за сите хидраулични и добош системи во автомобили, камиони, автобуси, и други возила.

Повеќе »