Авто програм

Авто програмата ги опфаќа следниве групи на производи: масло за автомобили, масло за трансмисија и диференцијал, средства за одржување, специјални течности и др.

Повеќе »

Адитиви

Асортиманот за адитиви од програмата на Bardahl ги опфаќа следниове типови: адитив за бензин, адитив за дизел, адитив за гас, адитив за хладњак, адитив за моторни масла.

Повеќе »